Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Sistarea Războaielor şi menţinerea Păcii Globale

“Când lumina cerului strălucește în inimile oamenilor, devine lumina care nu dispare niciodată”.

hwpl-warpCultul Ceresc, Pacea Mondială, Restaurarea Luminii (HWPL) este o organizație non-profit internațională, înființată în 2013, care lucrează pentru pace, în asociere cu Departamentul pentru Informații Publice al ONU (DPI). Valorile de bază ale HWPL-ul, pacea și respectul pentru viață, transcend cultura, religia, ideologia și alte limite pentru a realiza o armonie pașnică în societatea globală.

Cultul Ceresc, Pacea Mondială, Restaurarea Luminii se angajează să aducă pacea mondială și încetarea războiului prin stabilirea unei legi executorii compatibile cu Declarația Păcii și Încetarea Războiului (DPCW) și cu birourile Alianței Mondiale a Religiilor din Pace (WARP).

Femeile și tinerii implicați în inițiativele de pace ale HWPL joacă un rol important atât în consolidarea păcii, cât și în rezolvarea conflictelor din comunitățile lor, ca și promotori activi ai păcii.

În ciuda numeroaselor diferențe care există între indivizi, ar trebui să trăim cu toții în armonie în satul global; totuși, războiul și conflictul amenință în prezent viața și siguranța tuturor. Pentru a pune capăt războiului și pentru a moșteni pacea veșnică în viitor, trebuie să învățăm valorile necesare pentru o nouă eră a păcii, mai degrabă decât vechea ideologie care a fost pătată de război.

peacewalk2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s