Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Vizita Primarului General-interimar de Chişinău Silvia Radu şi a Primarului General de Bucureşti Gabriela Firea la biblioteca „Onisifor Ghibu”

Marţi, 6 martie, biblioteca „Onisifor Ghibu” a fost vizitată de Primarului General-interimar de Chişinău D-na Silvia Radu şi de Primarul General de Bucureşti D-na Gabriela Firea, în cadrul vizitei a fost transmisă o deosebită donaţie de 600 de cărţi din totalul de 20 de mii, din partea bibliotecii Mitropolitate din Bucureşti pentru cititorii de la Chişinău. La eveniment a participat întreaga administraţie a BM B.P. Hasdeu, de asemenea, au fost prezenţi: scriitori, jurnalişti, intelectuali, şi reprezentanţi mass-media.

DSCN2285

Silvia Radu a menţionat aportul substanţial al Primăriei Bucureşti în privinţa susţinerii domeniului culturei la Chişinău. În acelaşi context, dna Gabriela Firea a menţionat că sprijinul bibliotecii Mitropolitate din Bucureşti va continua şi pe viitor. De asemenea, Gabriela Firea a oferit un cadou pentru BM B.P. Hasdeu şi Filialei „Onisifor Ghibu”.

DSCN2341

În cadrul evenimentului a luat cuvânt Directorul Departament Studii şi Cercetări dr. conf. univ. Lidia Kulikovski, care a vorbit despre istoricul bibliotecii „Onisifor Ghibu” care a fost deschisă cu sprijinul bibliotecii Mitropolitane din Bucureşti, şi care pe parcursul a 27 de ani mereu a fost sprijinită de aceasta. Pe final a luat cuvânt şi Vladimir Beşleagă, scriitorii : Mircea Grecu, Marcel Gherman, Mihaela Perciun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s