Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Felicitări de Crăciun

 

Foto Ghibu 10.10.2013 008Pe teritoriul românesc, Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători creştine. Crăciunul sau Naşterea Domnului (nașterea lui Iisus Hristos) este o sărbătoare creştină celebrată la 25 decembrie (în calendarul gregorian) sau 7 ianuarie (în calendarul iulian) în fiecare an. Cu această ocazie, astăzi, la Biblioteca „Onisifor Ghibu” a avut loc un atelier de creaţie, unde s-au confecţionat felicitări de Crăciun.

O felicitare de Crăciun este o felicitare trimisă ca parte a sărbătorii tradiționale a Crăciunului cu scopul de a transmite o gamă de sentimente legate de Crăciun şi de sezonul  sărbătorilor de iarnă. Felicitările de Crăciun sunt de obicei trimise în timpul săptămânilor anterioare zilei de Crăciun. Salutul tradiţional este „Vă doresc un Crăciun și un An Nou Fericit”.

Fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toţi ne Foto Ghibu 10.10.2013 019bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Crăciunul este un moment unic în care încercăm să ne  facem “curăţenie în suflet”, uităm de griji şi ne încălzim inimile cu iubire şi bucurie. Oferă în dar un gând frumos celor dragi, aminteşte-le cât de mult înseamnă pentru tine printr-un mesaj luminos. Crăciunul ne face să fim mai altruişti, să oferim iubire şi mici surprize persoanelor care ne fac viaţa mai frumoasă. Ne simţim mai buni, mai liniştiţi, mai frumoşi pentru că primim şi dăruim iubire.

„Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s