Doina şi Ion Aldea Teodorovici „DOUĂ INIMI GEMENE”

Duminică 12 noiembrie Sala nuciferă a Bibliotecii Onisifor Ghibu” a fost neâncăpătoare în legătură cu desfăşurarea Festivalului „Două Inimi Gemene” la cea de-a 15 aniversare.

DSCN0432

         În cadrul evenimentului Gutiera Prodan a lansat albumul „Ion şi Doina Aldea Teodorovici, DOUĂ INIMI GEMENE”. Care reflectă viaţa şi activitate Doinei şi a lui Ion, dar şi sunt descrise Festivalurile Concurs Intrnaţional de muzică uşoară : În memoriam Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, care au avut loc pe parcursul anilor. În cadrul evenimentulii a participat mama regretatei Doina Aldea Teodorovici, d-na Eugenia Marin care a remarcat efortul şi perseverenţa Gutierei Prodan pentru apariţia acestui album.

e marin

Totodată supra volumui editat de Gutiera Prodan sa expus, Criticul literar Vitalie Răileanu care a remarcat aportul indispensabil a lui Ion şi Doina Aldea Teodorovici, ca promotori a valorilor naţionale dar şi fruntaşi ai renaşterii naţionale, dar şi curajul şi efortul depus de către autoare pentru apariţia acestui material. De asemeanea sa expus asupra ediţiei Academicianul Vladimir Prisacari, scriitorul Vasile Căpăţină, care au remarcat importanţa cuplului Aldea Teodorovici pentru cultura naţională, dar şi au apreciat volumul „Două Inimi Gemene” ca o lucrare de suflet pentru poporul Român.

 

DSCN0478

   De asemenea alături de Gutiera Prodan au fost colegii ei de serviciu, prietenii, scriitori, jurnalişti, actori, dar şi intelectualii care au participat la manifestaţie.

Iar la final sau interpretat cântece patriotice dedicate celor „Două Inimi Gemene”.

DSCN0377prieteni

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s