Biblioteca "Onisifor Ghibu", training

Aplicaţii la studii în Olanda

Foto Ghibu 10.10.2013 011Ieri, 6 noiembrie 2017, la Biblioteca „Onisifor Ghibu” s-a desfăşurat un training întitulat: „Aplicaţii la studii în Olanda” , speaker fiind Diana Scorpan. Participanţii au fost foarte interesaţi de tot de implică această temă, au pus întrebări la care au primit şi răspunsuri adecvate.

Olanda beneficiază de două tipuri de universități: universități de cercetare  şi universități de științe aplicate,  astfel încât să se potrivească exact cu ce carieră vrei să urmezi. Fiecare dintre tipurile de universități de mai sus oferă programe de studiu specifice, foarte bine gândite, indiferent de domeniul de studiu fiind mai accesibilă pe piața muncii.

Foto Ghibu 10.10.2013 019În Olanda taxa de școlarizare îți poate fi acoperită de către guvern sub forma unui împrumut, dar poți beneficia și de alte forme de sprijin financiar pentru transport sau dacă lucrezi un anumit număr de ore lunar. Pe lângă acestea, unele dintre universitățile din Olanda oferă burse studenților în funcție de diferite criterii.

Olanda este a doua țară vorbitoare de limba engleză din Europa, după Marea Britanie, cu un procent de peste 90% cunoscători de engleză. Așadar nu îți va fi greu să te integrezi rapid la stilul de viață olandez.

Foto Ghibu 10.10.2013 010Universitățile olandeze sunt recunoscute la nivel internațional pentru facilitățile de ultimă generație și cursurile bine pregătite, la cel mai înalt nivel. Grupurile mici de studenți și muncă în echipa fac ca totul să fie despre inovație și progres prin educație.

În fiecare an studiază în Olanda peste 157 de naționalități, iar unul dintre motive este costul foarte accesibil al vieții, comparat cu alte țări din Europa și nu numai.

Nu rata ocazia şi aplică la studii în Olanda!

images

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s