Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Etica și Stilul oratorului

DSCN9563Biblioteca ”Onisifor Ghibu” fortifică parteneriatul cu asociația ”Alături de Copii” prin lansarea Summer SchoolOratorie pentru Copii care a început pe 11 iulie. Învățăceii au fost repartizați în două grupe, care vor participa la traning. Prima grupă va începe lecţiile la ora 09:00 şi va dura până la 12:30, cea de-a doua grupă se lansează 12:30 până la 16:00. Programul pentru prima zi cuprinde:

  1. DSCN9564Introducere în Oratorie (Aspecte generale, importanța, impactul) la care elevii au participat activ și și-au plasat părerile despre subiectele discutate, de asemenea nu au lipsit și diferite jocuri pentru ai face pe copii mai receptivi. Trainigul a fost prezentat de către Aslanov Vlada, coordonator.
  2. DSCN9565Etica și Stilul oratorului, la acest trainig copii au făcut cunoștință despre limbajul pe care–l aplică un orator, acurateța informației plasată pentru public, toate calitățile psihologice şi emotivede care are nevoie un orator, condus de către Evelina Camenșcic, coordonatoarea Clubului Oratoric.

Copii au savurat pauza dintre lecții, finalizând cu un Teambuilding, unde învățăceii au participat la diferite jocuri.

DSCN9567Arta oratorică este o artă practică. E utilă pretutindeni. Elevii, la finele treinig-urilor, vor fi capabili să-și structureze gândurile, să fie convingători, vor putea să capteze atenția publicului, vor putea să se simtă confortabili pe scenă în fața publicului, își vor îmbunătăți abilitățile de improvizare.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s