Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Discuție/dezbatere: ”Nesfârșita goană după elefant” semnat de Cross Gillian

12004034_905946539471455_3530960255420546272_nAstăzi, 15 iunie 2017, la Biblioteca „Onisifor Ghibu” a avut loc discuţie/dezbatere cu tema: ”Nesfârşita goană după elefant” de Gillian Cross.

În vreme ce doi copii şi un elefant pornesc într-o călătorie prin America, nu ne putem aştepta decât la cele mai grozave aventuri şi primejdii. Din Pennsylvania până în Nebraska, copiii străbat râuri învolburate cu o plută, merg cu trenul, vaporul cu aburi, în căutarea unui adăpost sigur pentru ei şi elefant. În drum către cea mai bună prietenă a lui Cissie, cei trei sunt urmăriţi de un negustor şi de soţia acestuia, care vor neapărat să prindă elefantul.

Iată câteva părere despre acest volum:

DSCN9311Corina afirmă că: „nu i-a plăcut această carte din prisma că pe parcursul lecturii nu a fost ţinută în suspans, nu era atât de dornică să vadă ce va urma, dar în schimb i-a plăcut enorm copiii care aveau caractere total diferite, dar totuşi au găsit ceva în comun şi sau împrietenit”. 

Mihaela spune că: „mie mi-a plăcut această carte, deoarece m-a învăţat că atâta timp cât ai alături persoana potrivită, poți traversa cele mai lungi fluvii, după un alt prezent, unul mai bun, spre un alt sens în lume. Prietenia, iubirea, aventura și mai presus de orice, speranța s-au cultiva mult mai adânc în sufletul meu si aceasta datorită faptului că am citit volumul „Nesfârşita goană după elefant” semnată de Gillian Cross.”

Dacă sunteţi interesaţi de finalul acestei aventuri, vă îndemn să lecturaţi această carte!

Lasă un comentariu