Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Dăruieşte o carte copiilor!

Astăzi, 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor după cum a promis, Biblioteca „Onisifor Ghibu” împreună cu utilizatorii noştri dragi a colectat şi a dăruit un zâmbet copiilor ce fac parte din Fundaţia de Promovare Socială „COPILUL”, care susține și ajută copiii din familiile vulnerabile din Moldova prin proiecte de adopție la distanță și finanțează diferite inițiative socio-culturale. Copii au avut parte de o grandioasă surpriză în această zi minunată. Încă odată mulţumim utilizatorilor, Liceul Teoretic „Traian”… care s-au implicat activ în această campanie.
Mulţumim!

Fundația de Promovare Socială ”Copilul” a fost fondată în 2004 la Chișinău de către Asociația de Promovare Socială Italia-Moldavia (onlus), care activează din 20.11.2002 în domeniul cooperării socio-culturale și internaționale cu Republica Moldova.
Susține și ajută copiii din familiile vulnerabile din Moldova prin proiecte de adopție la distanță și finanțează diferite inițiative socio-culturale.
Lunar sunt ajutați 80 copii din municipiul Chișinău, 17 din satul Ursoaia (r-nul Căușeni) și 107 copii de la școala de tip internat din municipiul Bălți. Chiar dacă copii sunt aleși pentru un ajutor socio-economic, ei continuă să trăiască cu părinții sau cu tutorele; intenția principală a fundației fiind prevenirea instituționalizării copiilor dezavantajați.
Parteneri şi colaborare: Primăria Municipiului Chişinău; Liceul Teoretic „Dante Aligheri”; Şcoala de Arte Plastice „A. Sciusev”Â; Instituţia Medico-Sanitară Publică; Spitalul Clinic Raional Ialoveni; Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineret cu dizabilităţi fizice etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s