Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Donează o carte pentru un copil orfan

Astăzi deDSCN9023 18.05.2017 Biblioteca „Onisifor Ghibu” a dat START campaniei „Donează o carte pentru copiii orfani”. Ca oaspete de onoare, domnul Petru Cliofos ne-a onorat cu prezența sa și ne-a ajutat să facem ziua cât mai plăcută pentru primii utilizatori care au venit la bibliotecă cu cadouri. Primii care și-au adus aportul în colectare cadourilor pentru copii orfani au fost copii din clasa III-A de la liceul „Traian”.

Micilor utilizatori li s-a făcut o excursie prin bibliotecă unde DSCN9009ei au putut afla istoria Bibliotecii „Onisifor Ghibu”, cum să-și caute o carte la raft, au făcut cunoștință cu condițiile de participare la concursul Bătălia cărților. Activitatea culturală a avut ca scop incitarea interesului elevilor pentru lectură, descoperirea minunatei lumi a poveștilor, basmelor, poeziilor, cunoașterea scriitorilor basarabeni.

DSCN9035Prin stimularea utilizatorilor, de a percepe cât este de importantă cartea și cât e de dificil copiilor orfani să-și procure sau să beneficieze de cărți bune. Astfel copii au venit plini de daruri care au fost oferite în dar pentru cei care au mai multă nevoie de ele. După colectarea cadourilor domnul Petru Cliofos le-a pictat ziua în culorile copilăriei, DSCN9015fiecare copil a primit drept mulțumire o pictură pe față. Copii au plecat mulțumiți și satisfăcuți, că au putut prin micul lor ajutor să aducă un mic beneficiu și un zâmbet altor copii mai puțin norocoși ca ei. Țin să aduc mulțumiri dirigintei clasei, doamna Elvira Anton, pentru susținere și participare.

 Îndemn toți doritorii care au posibilitate de aface viața unui copil mai frumoasă nu fiți indifirenți și donați cărți, jucării…DSCN9025

Vă așteptăm cu drag la Biblioteca „Onisifor Ghibu”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s