Biblioteca "Onisifor Ghibu", Expoziție de pictură

Expoziție de pictură de Gutiera Prodan – Om de Artă

Expoziție de pictură de Gutiera Prodan – Om de Artă

”…uneori, petalele de culoare mov, împrumută verdele din ochii tăi…”

                                                                                               Vitalie Răileanu

Astăzi, 16 Martie 2017, în sala Nuciferă a bibliotecii ”Onisifor Ghibu” a avut loc expoziție de pictură ”Flori și poeme în pictură suavă” de Gutiera Prodan.

Gutiera Prodan – O doamnă fermecătoare, mereu optimistă și energică, se implică în tot ce este frumos cu idei inovatoare de cultură generală, o luptătoare și deschisă pentru tot ce este adevăr! Punctuală, pozitivă și cel mai important, sufletistă! Mereu la înălțime, cu forțe noi pentru a lupta în continuare. Gutiera Prodan este un producător cu experiență, este o jurnalistă foarte bună și iată în ultimul timp vede lumea prin linii și culori, a devenit un artist plastic destul de interesant prin felul de a vedea, de a simți.

16251757_1130786680373828_3514362682779927978_o

Activează în jurnalism de 28 de ani, având o activitate prodigioasă, implicându-se în multe proiecte de talie națională și internațională. Are la activ două facultăți – jurnalismul la USM și limbi străine la Institutul de Perfecționare Continuă, USM. Nenumărate stagii de perfecționare: BBS, Anglia, Polonia, România, Turcia, China.

”Nu știu și nu mă interesează cum vor fi evaluate tablourile mele de diferiți critici și experți. Pentru mine contează reacția oamenilor, mă bucur atunci când chipurile lor se înseninează privindu-le, când cineva nu-și poate rupe privirea de la un tablou sau altul și… și-l dorește neapărat în casa sa, când intru în unele birouri și văd și văd tabloul pe care l-am plămădit cu drag și cu multă-multă bucurie, când prietenii îmi zic că tablourile mele inspiră îi inspiră să facă mai multe lucruri frumoase etc. În rest toate sunt trecătoare.

Pe parcursul vieții am învățat  că lumea te bârfește întotdeauna, chiar dacă faci fapte bune sau rele…

Am învățat că frumusețea nu înseamnă exces… Am învățat că eleganța și inteligența nu le poți învăța din cărți și că facultatea nu ți le oferă pe tavă… Am învățat că primul pas către succes este autostima… Am învățat că fiecare greșeală reprezintă o lecție… Am învățat să iert, chiar și pe cei care nu merită… Am învățat să uit oamenii care nu au ce căuta în viața mea… Am învățat să mă accept așa cum sunt… Multe am învățat și încă multe mai am de învățat… Dumnezeu mi-a fost cel mai mare prieten, așa că… viața e minunată și merită să o trăiești frumos și împăcat cu sine! ”

     Gutiera Prodan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s