Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Concursul Ce? Unde? Când?

Data de 11 februarie se consideră Ziua femeilor cu activităţi în domeniul ştiinţei. Cu această ocazie, ieri, 13.02.2017, în Sala Nucifieră a Bibliotecii “Onisifor Ghibu” s-a organizat un concurs cu tema: „Ce? Unde? Când?”. Cei din echipa Consiliului Local al Copiilor şi tinerilor (CLCT) au provocat participanţii la un quiz mega-interesant. La concurs au participat  cei mai iscusiţi elevi din diferite licee.

Participanţii au format 3 echipe a câte 6-7 persoane. Fiecare echipa a primit câte o foaie de hârtie, unde au scris numele echipei. După aceasta au mai primit câteva foi pentru a scrie răspunsul la întrebările acordate de mentor. În total au fost 30 de întrebări, clasificate în 3 runde, selectate din diferite domenii.

Participanţii au avut ocazia să-şi demonstreze cunoştinţele în domeniul ştiinţei şi culturii generale, dar şi oportunitatea de a-şi lărgi orizontul cultural într-o ambianţă plăcută. Câştigătorii concursului au fost tinerii din echipa „Cicada”, elevi ai Liceului Teoretic „Ginta latină”. Fecilitări tuturor participanţilor şi în deosebi câştigătorilor. Vă dorim mult succes!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s