Biblioteca "Onisifor Ghibu", BM „B. P. Hasadeu”, Spectacol literar-artistic

Fundația pentru Promovare Socială ”Copilul” – Spectacol literar – artistic ”Crăciunul”

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează de peste 2.000 de ani naşterea lui Iisus, dar este şi sărbătoarea care aduce an de an în familie obiceiuri precum colindatul şi împodobirea bradului, sub care copiii aşteaptă darurile Moşului.

Astăzi 22 decembrie 2016, Fundaţia pentru Promovare Socială  “Copilul” au organizat o frumoasă sărbătoare pentru copiii din cadrul programului de sprijin şi ajutor. Evenimentul a avut loc în preajma sărbătorii Crăciunului. Atmosfera sărbătorilor şi bucuria naşterii lui Isus Hristos umple sala bibliotecii „Onisifor Ghibu” cu mulţi copii, care au avut parte de o zi de sărbătoare .

Copiii au venit la Bibliotecă din Chişinău veseli, fericiţi să-l vadă pe Moș Crăciun! Au cântat, au recitat poezii, dar mai ales au cântat colinde şi au spus urături. Au sărbătorit împreună, au primit cadouri… ”Au fost atât de buni la cântat şi recitat că merită cadouri din cele mai frumoase!” a menționat Moș Crăciun.
La finele sărbătorii, Moș Crăciun a ținut o cuvântare! El a afirmat că se bucură foarte mult de vizita la Chișinău. Sărbătoarea  Crăciunului este  o sărbătoare a sărbătorilor, ce ne adună pe toți, de la mic la mare spre aceasta rază de speranță a traiului în sânul propriei familii. O bucurie cum doar o dată pe an o poți simți, o sărbătoare în casă și în suflet. Vă doresc ca strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor, să vă aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!”

La Mulți Ani! Să ne vedem sănătoși la anu-l!

Această prezentare necesită JavaScript.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s