Biblioteca "Onisifor Ghibu", bibliotecahasdeu

Lucruri neştiute despre zâmbet!

             Motto „ Zâmbiți, faceți o faptă bună și ajutați și pe alții să zâmbească !”

1. Femeile zâmbesc mai des. O femeie zâmbeşte de 62 de ori pe zi pe când un bărbat doar de 8 ori. Acesta este evident un studiu.2. Sunt 19 feluri de a zâmbi

Oamenii de ştiinţă au studiat zâmbetul şi au ajuns la concluzia ca sunt 19 situaţii în care un zâmbet se naşte. Există însă şi două categorii mari: zâmbetul natural şi sincer şi cel fals. Atunci când zâmbim din inima se vede şi în ochi deoarece aceştia transmit acest lucru dacă suntem atenţi.3. Oamenii care zâmbesc sunt mai frumoşi

De parcă ar fi fost nevoie de un studiu să ştim asta. Probabil că nu, însă oamenii de ştiinţă de la Universitatea Aberdeen din Scoţia au luat la întrebări mai mulţi bărbaţi şi au ajuns la concluzia ca aceştia le considerau pe femeile care zâmbeau mult mai atrăgătoare şi mai tinere.
4. Zâmbetul eliberează endorfine

Cât se poate de evident, atunci când zâmbeşti corpul eliberează endorfine. Hormonii fericirii aşa cum li se spune în popor.


5. Scapi de răceală dacă zâmbeşti

Atunci când zâmbeşti şi eşti fericit poţi trece mai uşor peste o răceală. Sau cel puţin aşa spun oamenii de ştiinţă. Endorfinele ajută pentru a combate răceala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s