Biblioteca "Onisifor Ghibu", bibliotecahasdeu

Go Healthy – Du-te Sănătos

 Sănătatea este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mintal cât și social, și nu doar absența bolilor sau a infirmităților”

 Go Healthy – Cel mai sănătos proiect lansat la iniţiativa a cinci domnişoare.

Lina Roșioru, Irina Bodiștean, Arianna Gorban, Vlada Lozovan și Nadea Luca, participante ale academiei LeaderSHE -Young Women Leaders Academy”
Go Healthy este dedicat domnișoarelor cu vârsta cuprinsă între 16 și 23 de ani. Inițiatoarele vor ca acesta să fie cel mai sănătos proiect din Moldova.
Go Healthy are scopul de a educa domnișoarele cu vârsta de până la 23 de ani de a duce un mod sănătos de viață, de a avea o alimentație echilibrată și de a face mișcare regulat.
În cadrul proiectului fetele vor avea parte de mai multe sesiuni cu nutriționiști, lecții și master-class-uri gratuite de dans dar și alte activități mega faine. Şi să nu uităm că sănătatea reprezintă un concept complex cu câteva aspecte ce cuprinddimensiunea emoţională, intelectuală, fizică, socială şi spirituală. Sănătatea înseamnă mult mai mult decât absenţa bolii. Ea este un proces ce contribuie la bunăstare şi echilibru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s