Biblioteca "Onisifor Ghibu", concurs, Mărţişor

Concurs ediţia a treia Mărţişor.

         La data de 3 martie 2016, Biblioteca „Onisifor Ghibu” a organizat în colaborate cu Institutul de Istorie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei cea de-a treia ediţie a concursului Mărtişor. Directorul Institutului de Istorie al AŞM, Gheorghe Cojocaru a felicitatat publicul prezent cu sosirea primăverii, iar doamnele prezente la eveniment s-au bucurat de o frumoasă urare adresată cu ocazia Zilei Internaţionale  a Femeii. De asemenea, au fost aduse mulţumiri Bibliotecii noastre pentru organizare şi juriului.

         Partea artistică a concursului a cuprins un recital de poezie şi melodii, dar şi o suită de cîntece la pian , fluier şi acordeon. La această repriză au participat Simona Tambuncic, Daniel Brăcuţă, Irina Brăcuţă, Ruxanda Tambuncic, Alexandru Tambuncic, Alexandru Ciobanu.
         În cea de a doua parte a concursului participanţii şi-au expus lucrările de creaţie într-o frumoasă expoziţie: picturi, broderii, goblen ş.a.
         Concursul a avut un final extraordinar. Fiecare participant a plecat cu un premiu şi o diplomă acasă, iar doamnele au primit în dar flori. 
        

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s