Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Clubul – Călătorii şi Turism

Azi, 16 noiembrie 2015 în Sala Nuciferă a Bibliotecii „Onisifor Ghibu” a fost organizat un program de dezvoltare a turismului şi de promovare a culturii europene, în colaborare cu compania de turism  FireFlies. Scopul programului este de a cunoaşte avantajele turismului.

S-au analizat diferite concepţii de dezvoltare ale turismului şi promovarea culturii şi valorilor europene: turism, internet, comunitate, opurtunităţi de dezvoltare.
Turismul  a devenit o  ramura economică, una dintre cele mai puternic pe plan mondial. Privit ca un fenomen social-economic creator de benifici, turismul a fost defint in variante dintre cele mai felurite: „arta de a călători pentru propria plăcere”.

În cadrul activităţii au fost puse accentele pe importanţa valorilor monumentelor culturale din ţările europene. Reprezentatul companiei FireFlies a accentuat importnţa cunoaşterii culturii patrimoniului ţărilor care fac parte din UE.
Deasemenea biblioteca noastră a pus la dispoziţia  utilizatorilor expoziţia de carte UE -istorie şi identitate, prezentînt volumele de cărţi despre: Dreptul europian, Originea şi evoluţia UE, Visul europian, din fondul bibliotecii  „Onisifor Ghibu ” .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s