Atelier de creaţie, Biblioteca "Onisifor Ghibu", Biblioteca Municipală "B. P. Hasdeu", Săptămâna Europei, Ziua Europei

Ziua Europei la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”
În cadrul sărbătorii „Ziua Europei la BM „B. P. Hasdeu” Biblioteca „Onisifor Ghibu” a organizat un atelier de creație „Confecționarea brățărilor în culorile drapelului european”. Au fost mulți doritori de a avea o așa brățară originală, demonstrând susținerea ideii europene de solidaritate și pace, inclusiv și Mariana Harjevschi, directorul general al BM „B. P. Hasdeu”Bibliotecarele Diana Șontea și Aurelia Galițchi-Staci au fost moderatoarele acestui atelier de creație, reușind să dăruiască multă bucurie, plăcerea și mândria de a confecționa și purta o brățară în culorile drapelului european.
Cu multă pasiune, elevii Liceului Teoretic „Vasile Vasilache”, împreună dna Elena Țencova, bibliotecara acestui liceu, au confecționat mai multe brățări, pentru a fi dăruite colegelor, profesoarelor, celor dragi.În același timp am admirat un frumos spectacol literar-muzical, organizat de utilizatorii și partenerii tuturor filialelor BM „B. P. Hasdeu”.

Sărbătoarea s-a finalizat cu un flash-mob de susținere și promovare a ideilor UE,  organizat la intrarea în sediul Bibliotecii Centrale a BM „B. P. Hasdeu”, unde a avut loc activitatea. Trecătorii au primit materiale promoționale despre Uniunea Europeană. 
Mai multe imagini vizualizați pe pagina FB a Bibliotecii „Onisifor Ghibu”.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s