Biblioteca "Onisifor Ghibu"

Zâmbetul mărţişorului

Începutul lui martie a venit la Biblioteca „Onisifor Ghibu” cu o impresionantă manifestare, spectacolul literar-artistic „Dor de mărţişor” organizat în colaborare cu Institutul de Istorie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, care au surprins şi impresionat tot publicul prin creativitate şi ingeniozitate.
Manifestarea a fost deschisă cu un dans popular moldovenesc interpretat de către un grup coreografic de fete de la Liceul„Gheorghe Asachi”. Directorul institutului a menţionat că „Arta şi frumosul treptat îşi recâştigă rolul pe care-l merită în competiţia cu lumea tehnologiilor. Doamnele să se regăsească în posibilitatea acestor oportunităţi şi societatea în ansamblul ei îşi va regăsi echilibrul. A urmat  un recital de poezie din parte copiilor colaboratorilor institutului. Ştefan Corlăteanu a recitat poezia Doina, de Mihai Eminescu, Cătălina şi Andreea Ungureanu au recitat poeziile O rămâi şi O mamă de Mihai Eminescu, Andrieş-Octavian Ţicu cu poezia Primăvaraş.a. Extraordinare melodii de primăvară au fost interpretate la pian şi fluier de către surorile Simona şi Ruxanda Tabuncic care chiar au adus primăvara în sufletele tuturor.

Concursul de desene şi lucruri confecţionate manual de către aceiaşi talentaţi copii care fără  îndoială au bucurat privirile celor prezenţi.


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s